Okay
  Public Ticket #1088607
Thme doesn't work in firefox
Closed

Comments

  •  2
    Anne Gaehler started the conversation

    Hello,

    with this theme firefox is supported, but actually with actual firefox (Version 52) the theme doesn't load nor the live preview of the theme works either in firefox. 

    Other browsers are o.k..

  •  5
    Theme replied

    Hi there. The problem has been noted. We’ll inform you again when an update to the theme is available. Thanks.

  •  5
    Theme replied

    Hi there. I just checked again. The theme works without any loading problems in Firefox 52. Would it be possible that the problem you are experiencing is not caused by the theme itself?

  •  2
    Anne Gaehler replied

    Hello,

    o.k. with Google maps activated it loads, but by disabling google maps via configuration  of the theme (which I want for my site) in all browsers (IE, Firefox -- with Win7, Win10) the page doesn't load.

    Best regards

    Anne

  •   Theme replied privately
  •  2
    Anne Gaehler replied

    Thanks for the update, it works now.

    Best regards

    Anne

  •  2
    Anne Gaehler replied

    Hello,

    just another question about the template.

    Actually I have only one Team member - I figured out, the everything is positioned fine in the Center.

    You can see it here:

    http://www.akt-in-holz.de/

    But the Team photo actually expands much larger, than the photo original width. Is there any Chance within css that the maximal Expansion is only until the original photo width or set it to a fixed value. If I shrink it (line for mobile devices - it is good, that the photo shrinks too.

    Thanks for your help.

    Regards

    Anne


  •  2
    Anne Gaehler replied

    Team member is working, I figured it out, but for new Installation of theme I don't see in the Elements tab all chunks anymore. Under rticles, the sections blog, Portfolio... are completly missing.

    How can I fix this?

    Attached files:  missing_chunks.PNG

  •  5
    Theme replied

    Hi there. We are a bit busy this week and we’ve received your question. We’ll look into the problem soon. Thank you for your patience.

  •  2
    Anne Gaehler replied

    Hello,

    I just found them, but this time under Testimonials....


    Attached files:  chunks.PNG

  •  5
    Theme replied

    Good to know. Glad it's working for you now.

  •  2
    Anne Gaehler replied

    I've another issue, the assets/css/csss-custom.css file is not updating after changes in the configuration file and refresh cache. But the thing is, that the file assets/css/csss-custom.css.less is updated after cahe refresh, but then the assets/css/csss-custom.css is not updated automatically.

    We wanted to change the theme colour.

    The plugin csssweet - I didn't updated this at all, after installing the theme.

    Also when refreshing the cache, sometimes I get the error - snippet lessCSS missing, although it is there. Sometimes - actually when I'm right on the snippet itself during refreshing, I don't get this error.

    I could still change every single item with theme colour in the assets/css/csss-custom.css field by hand - I'm familiar with CSS, but this shouldn't be the case.

    You see it also on the timestamps that in file output-2017-03-24 2112.txt is the same as in the file css-custom.css.less.png - so this got updated with the new parameters from the configuration file, but file css-custom.css.png has old timestamps.

    Can you tell me how to fix it?

    Attached files:  snippet_less_CSS.zip

  •  5
    Theme replied

    When you saved your changes of colors in the configuration and cleared the cache, did you see the following message about the successful complication of css-custom.css?

    If yes but you are still seeing the old colors, it is probably because the cache of your browser or your server is not cleared. Try to view the site in private mode in your browser or clear the cache of cloudflare if you are using it to see if it solves the problem or not. Thanks.

  •  2
    Anne Gaehler replied

    No it can't find the snippet, although it is there...

    Attached files:  output-2017-03-24 2112.txt
      snippet_less_CSS.PNG
      snippet_less_CSS.txt

  •  5
    Theme replied

    Hey there. We couldn't find out exactly what caused the problem you are having now. It could be the permission settings of the folder in your server that's causing the problem. If possible, please try re-installing the theme on a new MODX instance and see if that resolves the problem or not.

    If you don't want to re-install the theme, you can use a less complier such as http://winless.org/ to manually compile assets/css/csss-custom.css.less into assets/css/csss-custom.css. It won't affect other functionalities of the theme.